Diensten


Onze Diensten

De apothekers die lid zijn van de Pharmactiv groepering genieten van een breed gamma aan marketingdiensten. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.

Elektriciteit en aardgas
Lampiris biedt de verbruikers een concurrentiële prijs voor groene elektriciteit en aardgas. Met Lampiris zijn hernieuwbare energieën de toekomstgerichte oplossing, zowel op economisch als ecologisch vlak. Pharmactiv en Lampiris bieden aan de apothekers de mogelijkheid om de tarieven vast te leggen aan de preferentiële voorwaarden van Pharmactiv op het tijdstip van uw aanvraag.

Verpakking, materiaal en apparaten voor magistrale bereidingen
Pharmactiv biedt aan de apothekers de klassieke verpakkingen en investeringsgoederen om magistrale bereidingen te kunnen maken alsook de mogelijkheid om flessen en potten te personaliseren met behulp van zeefdruk. Zodoende kan elke apotheker zich via zijn eigen huisstijl profileren naar zijn klanten toe.

Meubilair in de apotheek
Het Pharmactiv team werkt met een vennootschap die «all-in» oplossingen biedt voor apotheken, laboratoria, rusthuizen en andere zorginstellingen. Deze vennootschap werd opgericht door een apotheker voor de apothekers en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de industrie.

Category management
De theorie van de 5 j :

  • het juiste product
  • op de juiste plaats
  • op het juiste moment
  • in de juiste hoeveelheid
  • met de juiste prijs
  • het juiste advies

Mystery Shopping
Is uw apotheek aantrekkelijk ? Wenst u verbeteringspunten in uw apotheek op te sporen of de kwaliteit van dienstverlening en raadgevingen van uw team te evalueren? Pharmactiv biedt u zijn Mystery Shopping aan en neemt alles in handen: van organisatie tot het eindresultaat. Wij bieden een kwaliteitsbarometer aan die uw apotheek toetst aan 53 criteria en deze situeert in een nationale en regionale context.

Inventaris van de apotheek
Dankzij meer dan 18 jaar ervaring in de inventaris-outsourcing is onze partner vandaag één van de belangrijkste Europese spelers in het inventarisbeheer in alle distributiesectoren. Tijdens de een inventaris « Sleutel in de hand », neemt onze partner alle stappen van de inventaris ten laste en stelt naast de methodologie ook het volledige aanbod aan “material and human resources” ter beschikking.

Diensten


Audit van uw apotheek

Het Pharmactiv team zal een dossier samenstellen dat een studie van uw verkooppunt (intern en extern) analyseert en samen met de apotheker een strategisch plan opstellen en dit voor de korte, middellange en lange termijn.

Beroepskledij

Aankoop en huur van beroepskledij

Animatie van uw vitrine

Uw vitrine is voor de patiënten het imago van uw apotheek! Wij stellen aan de apothekers een animatiekit voor elk van de vier seizoenen.


Apothekersmateriaal

Pharmactiv biedt verschillende apotheekproducten aan, onder andere materiaal voor etikettering, onderhoudsproducten en bureauartikelen.

OPR (Optimized Pharmacy replenishment)

Het automatisch stockbeheer
  • Betere kwaliteit van de dienstverlening?
  • Betere beschikbaarheid van het product?
  • Vermindering van beheerskosten?
  • Minimaal verlies aan voorraad ?

Het automatisch voorraadbeheersysteem (OPR) berekent dagelijks de optimale drempelwaarden van bestellingen alsook de hoeveelheid te bestellen producten, rekening houdend met het seizoen, de productwaarde, de verkoopfrequentie, de typologie van de apotheek en de leveringskosten.

Het doel is om de dienstkwaliteit te verhogen door het aantal niet onmiddellijk beschikbare geneesmiddelen te verminderen de werktijd van de apotheker te optimaliseren.
Meer weten ? Contacteer onze OPR manager. Hij zal verheugd zijn om u te helpen.

SIGNALISATIEBORDEN

Waardeer de productgamma’s in uw apotheek dankzij het personaliseren van uw signalisatie !

Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Wij creëren zowel de categorieën als de afbeeldingen op maat van elke klant.

Meer weten ? Contacteer ons

Contacteer ons.
Geïnteresseerd in één van onze diensten ? Of nieuwsgierig ? Aarzel niet om ons Pharmactiv team te contacteren!